HTML

Wellnet Terramagon. Pulzáló mágnesmező terápia...

A pulzáló mágnesmező terápia alkalmazása. A Wellnet Terramagon készülék alkalmazási lehetőségei és annak használata utáni tapasztalatok...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

A mágneses mezővel történő kezelés, egyáltalán nem újdonság

2010.04.19. 18:07 Wellnet Bolt

A kórházakban 20-30 éve használják, régebben elsősorban reumatológiai kezeléseknél. A pulzáló mágneses technológia sem újdonság. Évek óta alkalmazzák a gyógyászatban, orvosok kezelnek vele, kórházakban alkalmazzák. Elszennyeződünk a pszichés zavarok, az oxigénhiány, a nem megfelelő táplálkozás, a helytelen életmód, a kevés mozgás, a stressz és a környezetszennyeződés miatt legyengül szervezetünk és megbetegszünk.

A stressztől, a mozgáshiánytól, a szennyezett víztől és levegőtől legyengült szervezetünknek fokozottan szüksége lenne a Föld mágneses energiájára, de nem kapjuk meg a sok torzító és gyengítő hatás miatt.

Gyógyászatilag bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasak a bioelektromágneses mezők arra, hogy testünket segítsék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával, és aktivizálják a szövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítását. Ezen kívül az immunrendszer erősödése, az egész test vitalizációja és regenerációja figyelhető meg. A kezelés fájdalom- és problémamentes.

A kezelések jó eredményeket ígérnek kiegészítő kezelésként sok krónikus betegség (mint pl. fájdalmak, allergia, ízületi- és gyomorpanaszok, stb.) esetén teljesen mellékhatásoktól mentesen!

A Terramagon pulzáló mágneses tér hatásos a 4 gyakori betegségcsoport esetén

  1. Érrendszeri megbetegedések - érszűkület magas vérnyomás
  2. Cukorbetegség - belgyógyászati probléma szintén kapcsolódik az érbetegségekhez egyik következménye a hajszálérszűkület
  3. Reumatológia– fájdalmas kórképek, izületi gyulladások, kopások
  4. Neurológiai megbetegedések – stressz, pszichés zavarok, alvászavarok, bénulás, fájdalomszindrómák

     

A Terramagon pulzáló mágnes berendezés sokkal jobbá teheti, illetve nagyságrendekkel javíthat az életminőségen, sok-sok fájdalomtól mentheti meg használóját, vagyis egy jobb életminőséget képes biztosítani. A Terramagon mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb: prevencióra.

 Az alkalmazott terápiával:

  • javul a vérellátottság
  • fájdalom csökkenthető
  • tágítja az ereket
  • ízületi, izomfájdalom csökken
  • oxigént juttat a vérbe
  • gyulladás csökkenthető
  • regenerálja a test sejtjeit
  • növeli a sportteljesítményt

www.wellnet-bolt.hu/pulzalo_magnes_a_vitalitasert.htm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terramagon.blog.hu/api/trackback/id/tr421934976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása