HTML

Wellnet Terramagon. Pulzáló mágnesmező terápia...

A pulzáló mágnesmező terápia alkalmazása. A Wellnet Terramagon készülék alkalmazási lehetőségei és annak használata utáni tapasztalatok...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

A mágnesterápia alkalmazása...

2010.04.19. 17:29 Wellnet Bolt

Mágnesterápia alkalmazása

 

Évezredeken keresztül a különböző kultúrák eredményesen használták a mágneseket a gyógyításban, pedig a mágnesesség hatásmechanizmusát nem ismerték, ezért a magnetit ásványoknak misztikus erőt tulajdonítottak. A tudósok megállapították, hogy a Föld mágneses ereje folyamatosan csökken. AXIX. században kísérletek során bebizonyosodott, hogy a Földmágneses erejénél ötször erősebb mágneses térben az emberek izomfájdalmai csökkennek, a sejtek öregedési folyamatai lelassulnak. Egyértelművé vált a mágneses tér gyógyító hatása a Föld élővilágára.

A jelenleg meglévő mágneses tereket sok tényező tovább torzítja, gyengíti. Ezek közül a nagyfeszültségű vezetékek, radiesztézia által mért vízérkereszteződések, elektromos készülékek, mobiltelefonok szervezetre gyakorolt káros hatása műszeres vizsgálattal mérhető és megszüntethető. Legtöbbet épületben tartózkodunk. Itt a beton, a padlófűtés, a háztartási készülékek okozzák a mágneses tér torzulását. A stressztől, a mozgáshiánytól, a szennyezett víztől és levegőtől legyengült szervezetünknek fokozottan szüksége lenne a Föld mágneses energiájára, de nem kapjuk meg asok torzító és gyengítőhatás miatt.

A pulzáló mágneses tér célzott alkalmazásával lehetővé válik, hogy a beteg szervezetet természetes és kímélő formában visszasegítjük az eredeti rezgésritmusába, és így helyreálljon annak működőképessége.

Gyógyászatilag bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasaka bioelektromágneses mezők arra, hogy testünket segítsék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával, és aktivizálják a szövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítását.

A Terramagon pulzáló mágneses terápia jól kiegészíti a hagyományos gyógymódokat, jelentős a szerepe a rehabilitációban, hozzásegít a testi-lelki harmónia visszanyeréséhez.

 

A Terramagon mágneses mezővel történő kezelés

 

A mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkül és a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak. A pulzáló mágneses földvonalak a sejtmembránok ionkoncentrációjának eltolódását eredményezi. Az ezáltal keletkező változások a sejthatárok felületén található különbségekben a sejtmembrán fokozott áteresztőképességét eredményezi. Így a sejt repolarizálása és a sejtanyagcsere pozitív befolyásolása jön létre. Egyben a szövetekben is mérhető az oxigén részleges nyomásának emelkedése. Az orvosok ebből a sejtek jobb oxigénfelhasználására és az immunrendszer stimulálására következtetnek. Ezáltal magyarázható a mágneses mezővel történt kezeléseknél megfigyelt gyulladáscsökkentő hatás.

A kezelt páciens szemszögéből a módszer kellemesen lazító és már kevés kezelés után jó általános közérzetet eredményez. Különösen idős emberek, akiknél sok mindennel próbálkoztak, kellemesen meglepődtek a fájdalmak figyelemre méltó csökkenésén. A mágneses mezővel történő kezelés növeli a vér oxigéntartalmát. Kálcium ionok szabadulnak fel és nyitják a sejtfalat, így az oxigén és a tápanyagok a sejtbe bejuthatnak. A mérgek és a salakanyagok kiválasztódnak, a gyógyító folyamatok beindulhatnak.

Alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével az emberi test minden mellékhatás nélkül befolyásolható, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá a pulzáló mágneses mezők az anyagcserét és a vérkeringést élénkítik, fokozzák a nyirokmasszázst és növelik a szövetek oxigénellátását...

www.wellnet-bolt.hu/terramagon_pulzalo_magnesmezo_kezeles.htm

1 komment

Címkék: wellnet mágnesterápia terramagon pulzáló mágnes mező terramagon pulzáló mágnesterápia terramagon pulzáló mágneses mágnesterápia otthon terramagon pulzáló mágneses derékalj

A bejegyzés trackback címe:

https://terramagon.blog.hu/api/trackback/id/tr561934880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie77 2012.09.10. 20:19:11

Szeretném megkérdezni, hogy magas vérnyomás csökkentésére mi a leginkább eredményes kezelés? Gondolok itt arra, hogy perc, Hz és hogyan haladok a kezelés során? ha valaki tud adni pozitív tapasztalatokkal alátámasztott tanácsot, a bcharlie77@gmail.com emailra várom a segítségét. Előre is köszönöm.
süti beállítások módosítása