HTML

Wellnet Terramagon. Pulzáló mágnesmező terápia...

A pulzáló mágnesmező terápia alkalmazása. A Wellnet Terramagon készülék alkalmazási lehetőségei és annak használata utáni tapasztalatok...

Naptár

november 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Friss topikok

Linkblog

Terramagon pulzáló mágnesterápia - Terméktapasztalatok

2010.06.02. 00:49 Wellnet Bolt

Novemberben ismerkedtem  meg a Terramagon terápiával. Több rendezvényen is részt vettem hogy minél többet tudjak meg róla. Három próba kezelés után elmúlt a térdem és derekam fájdalma! Ez meggyőzött, így márciusban megvásároltam a terméket és használom, ahogy elő van írva. Nekem több betegségem van, úgymint magas vérnyomás, cukorbetegség, izületi problémák, és egy igen súlyos allergia (6-os értékű, ez sajnos rendkívül magas, ami gyógyszer szedése mellett is 32 éve minden évben előjött), illetve asztma. Elvégeztem az allergiára az 1 hónapos kezelést és még nem jelentkezett az allergiám, ami szinte hihetetlen számomra! A cukrom és a vérnyomásom csökkent, illetve stabilizálódott. Mellette az izületi fájdalmaim is lényegesen csökkentek!
Ajánlom mindenkinek ezt a kiváló terméket annak, aki még nem beteg, hogy megelőzze a sok betegséget, de azoknak is, akinek problémái vannak, mivel  életminőségüket lényegesen javítja!

Orosháza 2010-05-15
Zvara Mihályné Rózsika


  Egy hónapja használjuk a Terramagon szettet és az alábbi tapasztalataink vannak. A férjemnek a prosztata gondjai, valamint az én gyomorpanaszaim  lényegesen  csökkentek. Édesanyám (89 éves) térdfájása elmúlt. Naponta rendszeresen 2-3 alkalommal használjuk. Első 2 napon 11perc 2 Hz, második napon 11perc 3Hz. Első hét után 15perc 5Hz, stb.  Jelenleg 20perc 18Hz-et alkalmazunk. A korábbi fáradtságot már elfelejthetjük, mert 69 évesen egész nap tudunk a kertben dolgozni. Mindenkinek tudom ajánlani, mert nem mindegy, hogy  gyógyszerekre költjük a pénzünket vagy az egészségesebb életet választjuk. A házi orvosnak is megmutattam, aki igen precíznek és jónak mondta a Terramagon készüléket.

Békéscsaba, 2010-05-16
Hankó Györgyné, Margitka

 

  19 éves lányom olyannyira felfázott, hogy már inni se nagyon akart, mert igen fájdalmas volt neki a vizeletürítés. Mivel pár nappal korábban érkezett meg a készülék, nagyon örültem, hogy kéznél van a segítség, azonnal ráültettem. Már egy alkalom után is (12 perc,14 Hz) sokkal jobban érezte magát, 4 óra múlva ezt megismételtük, a fájdalom teljesen elmúlt! Eléggé meglepődtünk, mert én tudtam másoktól, hogy jó, de most így közelről is sikerült ezt megtapasztalni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagy örömünkben eszünkbe se jutott, hogy "utókezelést" tartsunk és egy hét múlva bizony ismét jelentkeztek a tünetek… Újra elkezdtük a kezelést, ismét elmúlt a második után, de most nem hagytuk abba azután sem, hanem fokozatosan emelve a percek és a frekvencia számát 20perc 20Hz-el még négy napig kezelte, most már Ő saját magát naponta kétszer. Ennek kb. két hete, azóta minden rendben van vele.

Gyula, 2010-05-16
Bajuszné Szabó Ágnes

 

3 hete használjuk a Terramagon készüléket, a következő tapasztalataim vannak ez idő alatt:
A papának (78 éves) annyira fájt a lába, hogy gondot jelentett számára 20 méterre elmenni, ugyanis a lába erősen érszűkületes, ráadásul nagyon fulladt. Mivel peacemaker van beültetve a szívműködés segítéséhez, emiatt csak a Local párnát tudja használni. Nagy örömünkre már 2 kezelés után nem fulladt, de ami meglepő és csodálatos, négy kezelés után már nem fájtak a lábai. Újra tudott rajta járni és állni. Sajnos temetésre kellett mennünk, a papa fogadta az érkezőket a kapuba. Végig állt a szertartás alatt, ami azelőtt elképzelhetetlen volt! A temetésre eljött a vidéken élő húgom is, akinek a ball térde nagyon meg volt dagadva és fájt. Én rögtön kezelés alá vettem (20 perc / 20Hz). Szombaton 1, vasárnap 3, hétfőn 3, kedden 1 kezelést kapott és teljesen lelappadt a lába, a fájdalom teljesen megszűnt, így tudott vissza utazni. Ezután, 2 nappal később telefonált, hogy még mindig nem fáj a lába és szeretne kezeléseket felvenni, nehogy megint fájjon. Nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Mióta a takarón a terápiát folytatom, nem fáj a hátam, derekam. Nagy kertünk van, emiatt sokat kell benne dolgozni, ami fizikailag erősen igénybe vesz, de a Terramagon kezelések annyira hatásosak, hogy bírom a kerti munkát is. A papánál annyira látványos a javulás, hogy már a szomszédomnak feltűnt és szeretné ő is kipróbálni ezt a készüléket. Állhatatosan végzi a papa a kezeléseket, mert érzi a javulást! Most már elmegy bevásárolni is… 4 hónap múlva újra elmondjuk a kezelés eredményét. Addig is a legjobb szívvel ajánljuk mindenkinek, használja és érezze a jó hatásokat. Élet minőség javulás áll be mindenkinek.

Kungyalu, 2010-05-18
Polecsák Mihály és neje, Margitka

 

Édesanyámat elkezdtük kezelni egy héten keresztül, folyamatosan reggel, délben, este. Kezeléshez  a derékaljat használtuk, 18 perc 2 Hz-en. Mellette a Local párnával pedig 18 perc 18 Hz-en, naponta 2 x a lábán. Egy hét elteltével azok a 3 lábujjai, amik 2 és fél éve érzéketlen voltak, újra érezte!               A kezelés alatt fájdalmai voltak, amik 1 hét után hirtelen megszűnt. A közérzete jelentősen javult. Korábban a vérnyomása magas (190/80 – 210/110) volt. Mióta a Terramagont rendszeresen használjuk 140/70-re csökkent és kevesebb gyógyszert szed.
  A másik tapasztalatom, egy hölgy esete, aki ideges és erősen feszült volt. Mellette komoly derékfájdalmai is voltak. A derékalj fokozatos perc és Hz emelésével 1 hét után enyhült az erős feszültsége. Újra tudott nyugodtan aludni, derékfájdalmai megszűntek, újra lett étvágya és teherbíróbbá, kiegyensúlyozottabbá vált. Napi 1 x 18perc/10 Hz-en történő kezdés után 1 héttel 20 perc/18Hz emeléssel, napi 1x Local párnával18perc/18Hz kezeléssel.

Szarvas, 2010-05-18
Nánási Ferencné, Magdi

 

 42-éves hölgy jelentkezett nálam, minden hónapban legalább 3 -szor migrénje van de a legerősebb  fajtája, hányinger, rosszullét, csillagokat lát,és nagyon fáj a feje! 20 perc 20 Hz-re rá fektettem a pulzáló mágnes derékaljra. Mikor lejárt az idő felült és annyit mondott elmúlt jól vagyok, már nem fáj a fejem, köszönöm!

18 éves lánynak kibicsaklott a bokája az ínszalag meghúzódott nagyon fájt neki. Az orvos fáslival bekötötte és az mondta hogy jegelje és ha kell fájdalom csillapítót szedjen, kb. 5 hét mire meggyógyul a lába. A pulzáló mágnes matracot használta napi 3 alkalommal 20 perc 20 Hz-en és 2-hét alatt meggyógyult a bokája.

Idős hölgy mikor rá feküdt a matracra 5- perc múlva szólt hogy pattant a fülében valami és most sokkal élesebben hall.

32-éves izomsorvadásos hölgyet kezelek a pulzáló mágnes matraccal igaz, hogy csak egy hete, de könnyebben tud mozogni a fájdalma is csökkent!

Váll fajdalommal jelentkezett egy középkorú férfi 2 szer 20 perc 20 Hz után elmúlt a fájdalma.

65-éves férfi 10 cm-es vastagbéllel rendelkezik az is kivezetve, sajnos a vastagbele  többi része elhalt egy műtét során. Használta és használja a mai napig a pulzáló mágnes matracot, mindennap 3-szor 20 perc 1 Hz-től indulva majd szépen lassan emelve. A 4-dik napon telefonált hogy furcsa fekete színű széklet távozik tőle, nagyon megijedt, mondtam neki, hogy szépen beindította a méreganyag és a salakanyag kiválasztást. Érszűkületes is nehezen tudott járni, 3-hét használat után, a lakásban már sétál, nem fárad el olyan gyorsan, mint régebben. Szeretne nyáron a parkban sétálni, amit már 2-éve nem tudott megtenni.

Budapest, 2010-05-18
Dr.Szabóné Sipos Anikó
Természetgyógyász

 

Fájdalom a  légcsövem  környékén, hátam fájt, minden lélegzetvételt fájdalom kísért ……orvosi megállapítás, hörgőim begyulladtak, romlott a helyzet az orom eldugult, antibiotikumot kaptam, orvosi javaslat: használjak orspryt használtam (két napig mellékhatások miatt) az antibiotikum maradt, mert azt orvosi javaslatra még a tünetek múlása esetén is be kell szedni a felirt adagot.  Jött a TERRAMAGON és 2 nap után javult a helyzet kaptam levegőt az orromon és csökkent a mellkasi fájdalom is. Három módon használtam 4 Hz 20 perc 3x naponta, felváltva a mellkasomon, hátamon és az arcom két oldalán úgy, hogy rátettem a fejem a localpárnára 10 perc egyik oldal, 10 perc másik oldal. 5 nap után jól érzem magam, de a kezelést még folytatom két-három nap. Nekem személyesen másodszor bizonyított a TERRAMAGON, első alkalom januári bordatörésem volt ahol két héttel rövidítette le a hagyományos gyógyulási időt és most.

Budapest, 2010-05-26
Somogyi Sándor

 

A férjem cukorbeteg 5 éve, először gyógyszert szedett, majd inzulinos lett. Három éve állandóan kisebesedett a lába, és jobb lábán a nagy ujját amputálták. Ez év január 22-én elesett eltört a bal bokája. Két hét után se forrt úgy a csont, ahogy kellett volna, és továbbá is fekvő gipszet kapott, de már teljesen begipszelve és továbbra is nem léphetett rá. Február 8-án azt mondta az orvos: +3 hét fekvő gipsz, március1-én járó, és március11-én vették le a gipszet. A férjem nagyon meg volt ijedve, hogy mi lesz ennyi ideig vele, ha kisebesedik a lába, erre azt mondta az orvos, lehet a lábával együtt veszik le a gipszet. Szedett Korall Kalciumot, és elkezdtük kezelni a lábát a Terramagon local párnával és amikor levették a gipszet nem volt rajta seb!

Devecser, 2010-05-29
Bognár Sándorné

 

Az egyik reggelen erős fájdalomra ébredtem a bal lábam és a gerincemen végig, reggelig hánykódtam az ágyban. Felkeléskor nem bírt el a lábam és potyogtak a könnyeim a fájdalomtól. Nagyon aggódtam egészségügyis lévén, minden eshetőség végig pörgött előttem. Elvonszoltam magam a háziorvosig, aki a látványtól ledöbbenve azonnal beutalót írt a sürgősségire mondván ott azonnal ellátnak. Magam után húzva a bal lábam eljutottunk a kórházig, ahol az emberek maximális segítőkészségéről is meggyőződhettem. Legalább 3-4 ember sietett a segítségemre, ebből is gondoltam nagyon vacakul nézhetek ki. A sürgősségire felvettek kivizsgálás és azonnal infúzióba gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót kaptam. Ideggyógyászati konzíliumot kértek, úgy tűnt, hogy porckorongsérv. Estére kaptam Mr-re időpontot, addig hazaengedtek a kórházból.
Estig a Balassa Tímea féle könyv útmutatása alapján végeztem a Terramagon kezeléseket és szedtem a B1 vitamint és a gyulladáscsökkentő tablettát, amit felírtak, kiegészítve homeopátiával. Estére enyhült a fájdalom és kicsit erősebbnek éreztem a lábam. Szombaton ugyanúgy folytattam a kezeléseket és délelőtt már lábra álltam, megfőztem a húslevest. Vasárnap ugyanúgy használtam a Terramagon és már nem szedtem a gyógyszereket csak a B1 vitamint és a homeopátiát. Este lemerészkedtem az első emeletről és sétáltam egy kicsit, ami jól esett, de éreztem a derekam és a lábam. Pünkösd hétfőre egészen jól vagyok, már tudok menni, ülni és feküdni is, a fájdalom még érezhető de lényegesen enyhébb és lassan visszatér az izomerő is a lábamba! Kedden kell mennem az idegorvoshoz az eredmény miatt. Én már biztos vagyok benne, hogy ez az ideggyulladás addigra rendeződik.Remélem, hogy porckorongsérv ha van is visszahúzódott és továbbra is elláthatom a családom és a munkám.

Kaposvár, 2010-05-29
Pátkai Beáta

 

Csípőprotézisem van a jobb csípőmbe, a másik csípőm fáj. Másfél hónapja vásároltam a Terramagont. Csontritkulásom is van, ezért 10 Hz-n, 20 percig naponta kétszer feküdtem rajta, 4 héten keresztül. Nagyon hatásosan csillapítja a fájdalmaimat, most nem szedek fájdalomcsillapítót. 2 hét szünet után most kezdem a 2. ciklust. A másik terméktapasztalatom a szomszéd néninkről szól, aki 89 éves. Neki agyi keringési problémái vannak, alig tudott felmenni a lépcsőn a botjával. Már a harmadik kezelés után, bot nélkül egyesével lépkedett felfelé. Most jól érzi magát. 2 héten keresztül, napi 1 alkalommal, 4 Hz-n 15 percig feküdt a Terramagonon.

Kaposvár, 2010-05-29
Toka Istvánné

 

Terramagon pulzáló mágnesterápia és a készülék részletes bemutatása az alábbi oldalon:

http://www.wellnet-bolt.hu/terramagon_pulzalo_magnesmezo_kezeles.htm

1 komment

Címkék: fórum terápia kezelés wellnet mágnesterápia terramagon terméktapasztalat pulzáló mágnesterápia

Pulzáló mágneses tér biológiai hatásai

2010.05.09. 21:30 Wellnet Bolt

Dr. Bartos Csilla Főorvos, Harkányi Gyógyfürdő RT

Közel 20 éves rehabilitáció területén végzett gyakorlatom során számtalan, a hagyományos keretek között nehezen befolyásolható esettel találkoztam. Az extrém alacsony intenzitású pulzáló mágneses térrel történő kezelésekkel szerzett tapasztalataim igazolták a beavatkozás hatékonyságát, így egyértelművé tették napi gyakorlatunkban ennek rendszeres, egyre szélesebb körű használatát.

Közvetlenül hat a sejtek anyagcsere folyamataira

• Nő az O2 felvétel
• Segíti az ATP reszintézisét
• Lassulnak a savasodási folyamatok (tejsav)
• Felgyorsul a salakanyag kiürítése
• Fokozódik a csontokban a Ca beépülés
• Gyorsul a sejtregeneráció (nő az osteoblastok aktivitása)
• A kötőszövetekben a sérülés helyén felgyorsul a kollogén rostok felszaporodása, elrendezésük szabályosabb lesz
• Idegek vezetőképessége nő
• Endogén opiátok termelődnek (fájdalomcsillapítás)

Az alábbi mozgásszervi betegségek kezelésében van szerepe a pulzáló mágneses térnek:

• Kopások, degeneratív izületi betegségek
• Sérülések, csonttörések, izomhúzódások, ideggyulladások
• Csontritkulás
• Gyermekeknél a növekedés egyes szakaszaiban jelentkező csontfájdalmak
• Izületi tok diszfunkció, sinovia termelődés zavarai
• Izomgörcsök, spasmusok
• Izom degenerációs betegségek, bénulások
• Mozgásszervi fájdalmak, beleértve a gerincsérv, rosszindulatú daganatos fájdalmakat is
• Minden olyan állapot, amikor fokozott vérellátásra van szükség.

Terramagon pulzáló mágnesmező kezelés.
A szervezet támogatója!

 www.wellnet-bolt.hu/terramagon_pulzalo_magnesmezo_kezeles.htm

1 komment

Címkék: csontritkulás gerincsérv atp dr. bartos csilla harkányi gyógyfürdő rt degeneratív izületi betegségek csonttörések izomhúzódások ideggyulladások izomgörcsök spasmusok mozgásszervi fájdalmak sinovia termelődés zavarai rosszindulatú daganatos fájdalomcsökkentés

Mágnesmező terápia hatása a csontszövetekre és a porcszövetekre

2010.04.23. 11:37 Wellnet Bolt

Mágnesmező terápiával látványos ( 50-70%-os) eredmény érhető el, többek között, a nehezen gyógyuló töréseknél, csontgyógyulási rendellenségek esetén... 

C.A.L. Basset-nek 1960-ban felfedezte, hogy ha mechanikai nyomásnak tesszük ki a csontszövetet, akkor az elektromos potenciált general, tehát piezoelektromos tulajdonsággal rendelkezik. Ez a körülmény arra ösztönözte, hogy kutatást folytasson az elektromágneses mezők hatékonyságáról a csontgyógyulás zavarai esetén. Mágnesmező alapú gyógyítás alapja tehát a piezoelektromos potenciál, vagyis, hogy a csontra ható fizikai stressz hatására, kis, elektromos áramok keletkeznek. Ez teszi lehetővé, hogy a fizikai stressz a csontképződést segítő elektromos jellé alakuljon. A porcban végbemenő elektromos folyamatok vizsgálatai kimutattak egy olyan elektromechanikus átviteli mechanizmust, amely a csontban végbemenő folyamatokhoz hasonlít, és akkor lép fel, ha mechanikusan összenyomják a porcot, ami az elektrolitok és a folyadék mozgását okozza, melynek következtében a porcmátrix kollagénjében nem semlegesített negatív töltések maradnak vissza. A porcban az áramló potenciálok hasonló szerepet játszanak, mint a csontban azáltal, hogy a mechanikai stresszt elektromos vagy elektromágneses jelekké alakítják.

Már eddig is számos kísérleti tanulmány vizsgálta azokat a mechanizmusokat, amelyekben a mágnesmező-terápia sikere rejlik. Úgy tűnik, hogy a legfontosabb a vérellátás és a sejtanyagcsere támogatása. Ezáltal a mágnesmező-terápia kedvezően hat különböző betegségekre. A mágnesmező-terápia a preventív orvostudományban is kiérdemelt helyet foglal el.

A mágneses mezők legfontosabb hatásmechanizmusai

 • a vérellátás javulása 
 • a szövetek oxigénfelvételének jelentős növekedése

 

Tapasztalja meg ÖN is teljesen ingyenesen, mindenféle kötelezettség nélkül a
Terramagon Pulzáló mágnesmező terápia jótékony hatásait!

Időpont egyeztetés és további információk az alábbi oldalon:

www.wellnet-bolt.hu/terramagon_pulzalo_magnesmezo_kezeles.htm 

Szólj hozzá!

Címkék: orvostudomány prevenció kollagén csonttörés szövetek mágnesterápia betegségek kezelése vérellátás oxigénfelvétel piezoelektromos potenciál piezoelektromos tulajdonság csontszövet porcszövet porcmátrix

Háziállatok mágnesmező terápiás rehabilitációja

2010.04.20. 12:26 Wellnet Bolt

Kutyák, macskák, lovak kezelése mágnesmező terápiával

Az elmúlt években a mágnesterápia igen népszerűvé vált az állatgyógyászatban, mivel orvosilag biztonságos, mellékhatásoktól mentes, gyógyszermentes és nem utolsó sorban olcsó és hatékony kezelési módszernek szamít. A mágnesterápia mint másokat kiváltó kezelési módszer gyakran használt különbő mozgásszervi rendellenességek, ín és izületi gyulladások, keringési és anyagcsere elégtelenségek esetén. Amerikai állatorvosok a mágnesmező terápiát sikkerrel használják nehezen gyógyuló csonttörések, idült reumatikus gyulladások, diszpláziás, vagy idős nehezen mozgó kutyák kezelésére. Csonttörések esetén például a gyógyulási idő felezéséről tudósítanak különböző tudományos értekezésekben (Dr. Strazza).

Továbbá az esetek 60-70%-ában egyértelmű pozitív hatásról számolnak be gerinc illetve izületi gyulladások, porckopás és paralízis esetén. A mágnesterápia - betegségek széles skálája esetén megfigyelhető - pozitív hatása azzal magyarázható hogy a mágneses tér a szervezet öngyógyító, regeneratív folyamatait, a vérkeringést, anyagcserét serkenti, felgyosítva a szervezet gyógyulását.

Igen fontos a mágnesterápia szinte azonnali fájdalomcsillapító hatása, mely idült fájdalmak esetén gyógyszermentes kezelést biztosít. Így nem alakulhat ki gyógyszerfüggőség vagy egy idő után csökkent gyürszerhatás ami megnövelt gyógyszeradagot, más gyógyszer használatát, gyógyszerérzékenységet von maga után.

A mágnesterápia jótékony hatása széleskörű, mindamellett adott betegség, elégteleség kezelése egy bizonyos, jól meghatározott mágnesmező hullámformával, mező erőséggel, polaritással és kezelési idővel illetve gyakorisággal végezhető sikeresen és orvosi javalattal, ezért az említett kezelés mindenképp gyakorlott állatorvos vagy mágnesterápiában jártas rehabilitációs szakember felügyelete mellett végezhető.

A kezelési tapasztalatok alapján általánosan elmondható hogy a kezelés hatása már 6 - 8 órán belül érezteti jótékony hatását, hosszab távú kezelési eredmény pedig 5 -10 alkalommal naponta végzett kezelés után várható. Általában elmondható hogy a mágnesterápia az álő szervezetek gyógyulái folyamatait felére csökkenti illetve az javulás mértékét látványosan növeli...

www.wellnet-bolt.hu

www.wellnet-bolt.hu/#terramagon

Néhány, kifejezetten a háziállatok mágnesterápiás kezelésével foglalkozó oldal ( angolul ):

http://www.energetic-panacea.com/magnetic.htm

http://www.curavet.com

http://www.emersonww.com/PetPain.html

http://www.equimagnets.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: bolt kutyák kezelés lovak macskák rehabilitáció háziállatok wellnet terramagon mágnesmező terápia

A mágneses mezővel történő kezelés, egyáltalán nem újdonság

2010.04.19. 18:07 Wellnet Bolt

A kórházakban 20-30 éve használják, régebben elsősorban reumatológiai kezeléseknél. A pulzáló mágneses technológia sem újdonság. Évek óta alkalmazzák a gyógyászatban, orvosok kezelnek vele, kórházakban alkalmazzák. Elszennyeződünk a pszichés zavarok, az oxigénhiány, a nem megfelelő táplálkozás, a helytelen életmód, a kevés mozgás, a stressz és a környezetszennyeződés miatt legyengül szervezetünk és megbetegszünk.

A stressztől, a mozgáshiánytól, a szennyezett víztől és levegőtől legyengült szervezetünknek fokozottan szüksége lenne a Föld mágneses energiájára, de nem kapjuk meg a sok torzító és gyengítő hatás miatt.

Gyógyászatilag bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasak a bioelektromágneses mezők arra, hogy testünket segítsék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával, és aktivizálják a szövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítását. Ezen kívül az immunrendszer erősödése, az egész test vitalizációja és regenerációja figyelhető meg. A kezelés fájdalom- és problémamentes.

A kezelések jó eredményeket ígérnek kiegészítő kezelésként sok krónikus betegség (mint pl. fájdalmak, allergia, ízületi- és gyomorpanaszok, stb.) esetén teljesen mellékhatásoktól mentesen!

A Terramagon pulzáló mágneses tér hatásos a 4 gyakori betegségcsoport esetén

 1. Érrendszeri megbetegedések - érszűkület magas vérnyomás
 2. Cukorbetegség - belgyógyászati probléma szintén kapcsolódik az érbetegségekhez egyik következménye a hajszálérszűkület
 3. Reumatológia– fájdalmas kórképek, izületi gyulladások, kopások
 4. Neurológiai megbetegedések – stressz, pszichés zavarok, alvászavarok, bénulás, fájdalomszindrómák

   

A Terramagon pulzáló mágnes berendezés sokkal jobbá teheti, illetve nagyságrendekkel javíthat az életminőségen, sok-sok fájdalomtól mentheti meg használóját, vagyis egy jobb életminőséget képes biztosítani. A Terramagon mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb: prevencióra.

 Az alkalmazott terápiával:

 • javul a vérellátottság
 • fájdalom csökkenthető
 • tágítja az ereket
 • ízületi, izomfájdalom csökken
 • oxigént juttat a vérbe
 • gyulladás csökkenthető
 • regenerálja a test sejtjeit
 • növeli a sportteljesítményt

www.wellnet-bolt.hu/pulzalo_magnes_a_vitalitasert.htm

Szólj hozzá!

A mágnesterápia alkalmazása...

2010.04.19. 17:29 Wellnet Bolt

Mágnesterápia alkalmazása

 

Évezredeken keresztül a különböző kultúrák eredményesen használták a mágneseket a gyógyításban, pedig a mágnesesség hatásmechanizmusát nem ismerték, ezért a magnetit ásványoknak misztikus erőt tulajdonítottak. A tudósok megállapították, hogy a Föld mágneses ereje folyamatosan csökken. AXIX. században kísérletek során bebizonyosodott, hogy a Földmágneses erejénél ötször erősebb mágneses térben az emberek izomfájdalmai csökkennek, a sejtek öregedési folyamatai lelassulnak. Egyértelművé vált a mágneses tér gyógyító hatása a Föld élővilágára.

A jelenleg meglévő mágneses tereket sok tényező tovább torzítja, gyengíti. Ezek közül a nagyfeszültségű vezetékek, radiesztézia által mért vízérkereszteződések, elektromos készülékek, mobiltelefonok szervezetre gyakorolt káros hatása műszeres vizsgálattal mérhető és megszüntethető. Legtöbbet épületben tartózkodunk. Itt a beton, a padlófűtés, a háztartási készülékek okozzák a mágneses tér torzulását. A stressztől, a mozgáshiánytól, a szennyezett víztől és levegőtől legyengült szervezetünknek fokozottan szüksége lenne a Föld mágneses energiájára, de nem kapjuk meg asok torzító és gyengítőhatás miatt.

A pulzáló mágneses tér célzott alkalmazásával lehetővé válik, hogy a beteg szervezetet természetes és kímélő formában visszasegítjük az eredeti rezgésritmusába, és így helyreálljon annak működőképessége.

Gyógyászatilag bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasaka bioelektromágneses mezők arra, hogy testünket segítsék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával, és aktivizálják a szövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítását.

A Terramagon pulzáló mágneses terápia jól kiegészíti a hagyományos gyógymódokat, jelentős a szerepe a rehabilitációban, hozzásegít a testi-lelki harmónia visszanyeréséhez.

 

A Terramagon mágneses mezővel történő kezelés

 

A mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkül és a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak. A pulzáló mágneses földvonalak a sejtmembránok ionkoncentrációjának eltolódását eredményezi. Az ezáltal keletkező változások a sejthatárok felületén található különbségekben a sejtmembrán fokozott áteresztőképességét eredményezi. Így a sejt repolarizálása és a sejtanyagcsere pozitív befolyásolása jön létre. Egyben a szövetekben is mérhető az oxigén részleges nyomásának emelkedése. Az orvosok ebből a sejtek jobb oxigénfelhasználására és az immunrendszer stimulálására következtetnek. Ezáltal magyarázható a mágneses mezővel történt kezeléseknél megfigyelt gyulladáscsökkentő hatás.

A kezelt páciens szemszögéből a módszer kellemesen lazító és már kevés kezelés után jó általános közérzetet eredményez. Különösen idős emberek, akiknél sok mindennel próbálkoztak, kellemesen meglepődtek a fájdalmak figyelemre méltó csökkenésén. A mágneses mezővel történő kezelés növeli a vér oxigéntartalmát. Kálcium ionok szabadulnak fel és nyitják a sejtfalat, így az oxigén és a tápanyagok a sejtbe bejuthatnak. A mérgek és a salakanyagok kiválasztódnak, a gyógyító folyamatok beindulhatnak.

Alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével az emberi test minden mellékhatás nélkül befolyásolható, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá a pulzáló mágneses mezők az anyagcserét és a vérkeringést élénkítik, fokozzák a nyirokmasszázst és növelik a szövetek oxigénellátását...

www.wellnet-bolt.hu/terramagon_pulzalo_magnesmezo_kezeles.htm

1 komment

Címkék: wellnet mágnesterápia terramagon pulzáló mágnes mező terramagon pulzáló mágnesterápia terramagon pulzáló mágneses mágnesterápia otthon terramagon pulzáló mágneses derékalj