HTML

Wellnet Terramagon. Pulzáló mágnesmező terápia...

A pulzáló mágnesmező terápia alkalmazása. A Wellnet Terramagon készülék alkalmazási lehetőségei és annak használata utáni tapasztalatok...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

Háziállatok mágnesmező terápiás rehabilitációja

2010.04.20. 12:26 Wellnet Bolt

Kutyák, macskák, lovak kezelése mágnesmező terápiával

Az elmúlt években a mágnesterápia igen népszerűvé vált az állatgyógyászatban, mivel orvosilag biztonságos, mellékhatásoktól mentes, gyógyszermentes és nem utolsó sorban olcsó és hatékony kezelési módszernek szamít. A mágnesterápia mint másokat kiváltó kezelési módszer gyakran használt különbő mozgásszervi rendellenességek, ín és izületi gyulladások, keringési és anyagcsere elégtelenségek esetén. Amerikai állatorvosok a mágnesmező terápiát sikkerrel használják nehezen gyógyuló csonttörések, idült reumatikus gyulladások, diszpláziás, vagy idős nehezen mozgó kutyák kezelésére. Csonttörések esetén például a gyógyulási idő felezéséről tudósítanak különböző tudományos értekezésekben (Dr. Strazza).

Továbbá az esetek 60-70%-ában egyértelmű pozitív hatásról számolnak be gerinc illetve izületi gyulladások, porckopás és paralízis esetén. A mágnesterápia - betegségek széles skálája esetén megfigyelhető - pozitív hatása azzal magyarázható hogy a mágneses tér a szervezet öngyógyító, regeneratív folyamatait, a vérkeringést, anyagcserét serkenti, felgyosítva a szervezet gyógyulását.

Igen fontos a mágnesterápia szinte azonnali fájdalomcsillapító hatása, mely idült fájdalmak esetén gyógyszermentes kezelést biztosít. Így nem alakulhat ki gyógyszerfüggőség vagy egy idő után csökkent gyürszerhatás ami megnövelt gyógyszeradagot, más gyógyszer használatát, gyógyszerérzékenységet von maga után.

A mágnesterápia jótékony hatása széleskörű, mindamellett adott betegség, elégteleség kezelése egy bizonyos, jól meghatározott mágnesmező hullámformával, mező erőséggel, polaritással és kezelési idővel illetve gyakorisággal végezhető sikeresen és orvosi javalattal, ezért az említett kezelés mindenképp gyakorlott állatorvos vagy mágnesterápiában jártas rehabilitációs szakember felügyelete mellett végezhető.

A kezelési tapasztalatok alapján általánosan elmondható hogy a kezelés hatása már 6 - 8 órán belül érezteti jótékony hatását, hosszab távú kezelési eredmény pedig 5 -10 alkalommal naponta végzett kezelés után várható. Általában elmondható hogy a mágnesterápia az álő szervezetek gyógyulái folyamatait felére csökkenti illetve az javulás mértékét látványosan növeli...

www.wellnet-bolt.hu

www.wellnet-bolt.hu/#terramagon

Néhány, kifejezetten a háziállatok mágnesterápiás kezelésével foglalkozó oldal ( angolul ):

http://www.energetic-panacea.com/magnetic.htm

http://www.curavet.com

http://www.emersonww.com/PetPain.html

http://www.equimagnets.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: bolt kutyák kezelés lovak macskák rehabilitáció háziállatok wellnet terramagon mágnesmező terápia

A bejegyzés trackback címe:

https://terramagon.blog.hu/api/trackback/id/tr441936874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása